ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ  KLING KLONG ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Το Kling Klong στα Ιωάννινα διευθύνεται από την Άννα Μαυρογιώργου. Αν έχετε ερωτήσεις για το Kling Klong ή αν θέλετε να κλείσετε δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα, απλά καλέστε στο 2651003820 ή στείλτε μας μήνυμα μέσω της φόρμας επικοινωνίας.
 

 

EDUCATOR

ΑΝΝΑ ΜΑΥΡΙΟΓΙΩΡΓΟΥ

ΑΝΝΑ ΜΑΥΡΙΟΓΙΩΡΓΟΥ

Από μικρή έβαλε στις αποσκευές της τις πρώτες εμπειρίες μουσικής και χορού. Ήταν 7 ετών όταν τα δάχτυλα της άρχισαν να παίζουν και να εξερευνούν τα πλήκτρα του πιάνου. Ήταν τότε που το σώμα της άρχισε να εξοικειώνεται με τα plies, jeté, passé του κλασικού και σύγχρονου μπαλέτου.
Και ενώ φοιτούσε στη Νομική Σχολή Αθηνών, αποφάσισε να πάρει τη ζωή της αλλιώς. Διέκοψε τις σπουδές στη Νομική γιατί τη γοήτευε η ιδέα να σπουδάσει «το παιδί στην προσχολική ηλικία», μια ηλικία που αφήνει τα ίχνη της σε όλες μας τις εκφάνσεις της ζωής.
Σπούδασε νηπιαγωγός στο Τμήμα Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Το 2005-2007 έκανε Μεταπτυχιακές Σπουδές στις Επιστήμες της Αγωγής και το 2012 Μετεκπαίδευση στην Ειδική Αγωγή.
Εργάζεται κι απολαμβάνει τη δουλειά της ως νηπιαγωγός από το 2002. Από το 2013 συναντιέται και εμψυχώνει τα μικρά παιδιά στο Kling Klong στο MMS Ιωαννίνων. Είναι μητέρα δύο παιδιών, που από μικρά έχουν σχέση με τη μουσική στο MMS. Στο μουσικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα Kling Klong παντρεύει την έμπνευση που αντλεί από τα μικρά παιδιά της ομάδας με την αγάπη της για τη μουσική και το χορό, ακουμπώντας στην εμπειρία της και στις σύγχρονες μεθόδους μιας παιδοκεντρικής σχέσης.
Από το 2016 εκπαιδεύει και ευαισθητοποιεί τις νέες δασκάλες του Kling Klong σε όλο τον κόσμο, ως διεθνής επικεφαλής εκπαιδεύτρια στις μουσικές, παιδαγωγικές και μεθοδολογικές αρχές του προγράμματος.
 
 

 

Kling Klong
Ioannina

Ναπολέοντος Ζέρβα 65
Ιωάννινα 45332
Greece

T: 2651003820

CONTACT US